Beranda Unik Harta,Tahta,rupa bukan jaminan untuk sebuah kebahagiaan

Harta,Tahta,rupa bukan jaminan untuk sebuah kebahagiaan

98
0
Sebarkan

Gegarane wong akrami

Dudu bondho dudu rupo

Hamung ati pawitane

Luput pisan keno pisan

Yen gampang luwih gampang

Yen angel angel kelangkung

Tan keno tinumbas arto

 

Nggoleki sing koyo ngopo,

Wong nyatane kalakon seprene

Angger-angger gendro,

Wekasane malah mbangun tresno

 

Dudu bondho dudu rupo,

Mung atine dadi tetaline

Guyub rukun kadyo,

Pepindhane mimi lan mituno

 

Wus jamak lumrahe,

Yen wong urip coba lan godhane gedhe

Supradene, Ora nganti ndadak dadi gawe

 

Rino wengi dadi ati,

Wong prasojo luhur bebudhine

Sabar tur gemati,

Momong putro alus bebudhine

 

Kalo cinta sesorang itu jangan karna harta dan wajahnya…

Tapi mulailah semua itu dengan hati.

#DadiAti#Aditya Rom-exs Fajar Aryadi


Artikel ini ditulis oleh kontributor. Segala proses penulisan diluar tanggung jawab sewarga. Sewarga adalah wadah warga untuk memuat karya tulisannya.

Please enter your comment!
Please enter your name here